Treceți la conținutul principal

ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES - DR KEVIN DUTTON ANDY MCNAB DCM MM

ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES - DR KEVIN DUTTON ANDY MCNAB DCM MM

Salut, numele meu este Stefan si imi place sa citesc. Astazi va prezint cartea ABC-ul Psihopatului de Succes scrisa de  Dr Kevin Dutton si Andy McNAB DCM MM. 
Cartea respectiva isi propune sa ne convinga ca in fiecare dintre noi zace un psihopat. Totul e sa-l descoperim, sa ni-l asumam, sa-l intelegem si, in ultima instanta, sa-l folosim in dobandirea succesului.

CITATUL PREFERAT: "Secretul succesului e sa te antrenezi de parca asta ar insemna totul, chiar daca nu inseamna nimic, ca sa poti lupta de parca nu inseamna nimic cand, de fapt inseamna totul."

CE AM INVATAT: - CELE SAPTE CASTIGURI CAPITALE

Acestea te vor ajuta sa: obtii slujba aceea, obtii oferta aceea, obtii tipul/tipa respectiva, obtii acea marire de salariu, obtii acea ocazie.

Principiile pe baza carora poti trece la fapte: 

1. PUR SI SIMPLU ACTIONEAZA 
2. PRINDE SMECHERIA 
3. FII TU INSUTI
4. IA-TI CENTURA NEAGRA LA PERSUASIUNE
5. INFRUNTA DESCHIS ORICE SITUATIE
6.TRAIESTE-TI CLIPA
7. DECUPLEAZA-TI COMPORTAMENTUL DE EMOTII

CE MI-A PLACUT: Suntem conditionati sa credem ca vietile noastre se invart in jurul marilor momente. Dar marile momente iau adesea prin surprindere, impachetate discret in ambalajul unor intamplari pe care altii le-ar considera marunte.

Acesta este articolul si sper ca am invatat cate ceva nou impreuna. Daca ti-a placut, ti-as fi recunoscator daca il distribui si tu pe una dintre retelele tale sociale sa vada si prietenii tai. Mai jos iti las o intrebare la care te rog sa  raspunzi in sectiunea de comentarii. Iti multumesc pentru atentie, si nu uita, CITESTE.

Intrebare: Ce ai vrea sa vezi nou pe blogul meu?

Poti cumpara cartea de aici: ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES



Comentarii

  1. Coaie, ori tu erai drogat, ori autorul... lasa-ti frate legalele, nu este ca in povesti, sa-ti iei inspiratia din droguri si alcool :) :( un sfat: „Lasa-te de scris, apuca-te de furat (...)„ Psihopatilor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu