Treceți la conținutul principal

CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON - GEORGE S. CLASON

CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON - GEORGE S. CLASON

Salut, numele meu este Stefan si imi place sa citesc. Astazi va prezint cartea CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON scrisa de George S. Clason.
In carte este vorba de secretele eterne ale succesului. Subiectul acestei carti il constituie succesul personal al fiecaruia dintre noi. Aceasta carte despre "leacurile" cu ajutorul carora poti "vindeca" saracia a fost, de asemenea, considerata a reprezenta un ghid de intelegere a lumii financire. Ofera celor care doresc sa obtina succesul financiar o perspectiva asupra modalitatilor prin care pot sa castige bani, sa-i pastreze si sa-i puna la treaba, astfel incat sa castige de pe urma lor si mai multi bani.
"Paginile cartii va vor purta inapoi in timp - tocmai in indepartatul Babilon, leaganul in care 
s-au nascut principiile de baza ale lumii financiare, recunoscute acum si puse in practica in intreaga lume" - dupa cum spune autorul cartii in prefata.

CITATUL PREFERAT: "Mai intai invata sa te multumesti cu mai putin decat castigi. Apoi ai invatat sa ceri sfaturi numai de la oameni invatati, oameni cu multa experienta. Si, in cele din urma ai invatat cum sa pui aurul la treaba, sa-l faci sa lucreze pentru tine. Ai invatat cum sa faci rost de bani, cum sa-i pastrezi si cum sa-i folosesti." 

CE AM INVATAT: Cheia succesului o constituie pregatirea adecvata. Actiunile noastre trebuie sa fie o consecinta a gandurilor noastre. Modul nostru de gandire trebuie sa fie o consecinta a capacitatii noastre de intelegere.

CE MI-A PLACUT: 
- Capitotul "Cele sapte leacuri impotriva saraciei"
       In cele ce urmeaza va enumar cele sapte leacuri cu mult drag:

1. INCEPETI SA VA UMPLETI PUNGA CU AUR!
2. CONTROLATI-VA CHELTUIELILE!
3. INMULTITI-VA AURUL PUS DEOPARTE!
4. AVETI GRIJA SA NU VA PIERDETI COMORILE!
5. TRANSFORMATI-VA CAMINUL INTR-O INVESTITIE PROFITABILA!
6. ASIGURATI-VA UN VENIT PENTRU VIITOR!
7. PERFECTIONATI-VA TALENTUL DE A CASTIGA!

- Cateva citate care personal mi-au schimbat gandirea si se poate sa aiba efect si asupra voastra:

1. "DACA AI O VOINTA DE FIER, DESCOPERI IN CELE DIN URMA DRUMUL PE CARE VREI SA-L URMEZI"
2. "GANDESTE SI ACTIONEAZA CA UN OM LIBER! STABILESTE-TI DORINTELE PE CARE VREI SA TI LE INDEPLINESTI IN VIATA, IAR MUNCA TE VA AJUTA SA LE TRANSFORMI IN REALITATE" 

Acesta este articolul meu si sper ca am invatat cate ceva nou impreuna. Daca ti-a placut, 
ti-as fi recunoscator daca il distribui si tu pe una dintre retelele tale sociale sa vada si prietenii tai. Mai jos iti las o intrebare la care te rog sa raspunzi in sectiunea de comentarii. Iti multumesc pentru atentie, si nu uita, CITESTE. 

Intrebare: Ce ti-ar placea sa vezi nou pe blogul meu?

 Poti cumpara cartea de aici: CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON




Comentarii